Virtuális asszisztens képzés

Dolgozz otthonról vagy a világ bármely pontjáról szabad időbeosztés szerint!

Végezd el a hivatalos tanúsítványt adó virtuális asszisztens képzéseink egyikét, hogy te is profi online vállalkozástámogató lehess!

Az online elérhető videókurzusokat bármikor elvégezheted, az oktatóanyagokat bárhányszor újra megtekintheted, így szabad időbeosztás alapján, a te igényeidre szabva sajátíthatod el a szakma alapjait, és indíthatsz sikeres virtuális asszisztensi vállalkozást!

150+

elégedett ügyfél

5*

a visszajelzések alapján

100+

sikeres vállalkozó


Kiknek ajánljuk?

Az online vállalkozástámogatók, más néven a virtuális asszisztensek olyan vállalkozók, akik otthonról vagy távolról dolgoznak, más vállalkozásokat támogatnak a munkájukkal és szerződéses megbízások alapján dolgoznak. A feladataik és kínált szolgáltatásaik köre eltérő lehet a korábbi tanulmányi hátterünk és munkatapasztalataink függvényében. Ezek a feladatok lehetnek többek között adminisztratív, könyvelési, grafikai, marketing, sales, ügyfélszolgálati, weboldal vagy webshopkezelési vagy más távolról végezhető munkák is.

Virtuális asszisztens képzés pályakezdőknek

Pályakezdőknek

Ha értesz alapszinten a számítástechnikához, máris találhatsz munkát. Nem kell rosszabbnál rosszabb lehetőségekkel beérned.

Virtuális asszisztens képzés szülőknek

Szülőknek

Hangold össze a munkát a magánélettel, és építs egy saját vállalkozást, gyerekbarát munkahelyet.

Virtuális asszisztens képzés otthoni munka külföldi kereset

Szegényebb régiókban élőknek

Kevés munkahellyel rendelkező vagy alacsonyan fizető lakóhelyeken is találhatsz munkát és kereshetsz jól!

Virtuális asszisztens képzés digitális nomád

Digitális nomádoknak

Dolgozz kötetlenül a világ bármelyik pontjáról, miközben lehetnek akár más országokban élő, magasabb bért biztosító partnereid is!

szabad időbeosztású munka kötetlen munkaidő

Szabadságra vágyóknak

Ha akarsz, kora reggel látsz munkához, ha akarsz, hétvégén. Magad osztod be, hogy mikor tudsz vagy szeretnél dolgozni.

Virtuális asszisztens képzés vállalkozás

Ha a magad ura szeretnél lenni

Egy főnök helyett legyenek inkább partnereid! Nem osztja be más az idődet és nem egy emberen múlik a teljes megélhetésed!

Virtuális asszisztens mennyit keres

Ha magas bevételre vágysz

A virtuális asszisztensi munka kimagasló jövedelmet biztosíthat, ha képes vagy hatékonyan dolgozni és megfelelő ügyfélkört felépíteni.

Virtuális asszisztens kevés tőke

Kevés tőkével rendelkezel

A virtuális asszisztensi munkához szükséges eszközök általában elérhetőek otthonról, így nem kell nagy összegeket fordítani befektetésekre.

Virtuális asszisztens szakma előnyei

Ha szeretnél büszke lenni a munkádra

Legyen neked is egy különleges munkád, ami valóban hasznos is: Támogass más vállalkozásokat! Vállalkozóként te is átérzed majd ennek az értékét.


Elérhető kurzusok

Ingyenes virtuális asszisztens képzés
Ingyenes virtuális asszisztens képzés

Az oktatóanyag egy modern, sok órás virtuális asszisztens képzés díjmentesen "bevezetője", ami segít felmérni, hogy szeretnél-e ezen a pályán dolgozni, alkalmas lennél-e rá, hogy lásd, megéri-e belevágni!

Ingyenes

Virtuális asszisztens képzés
Alap virtuális asszisztens kurzus

Ez a képzés segít neked a gyors és könnyed elindulásban, illetve segít nagyobb vonalakban elsajátítani a virtuális asszisztensi pálya alapjait, hogy minél hamarabb beindulhasson a sikeres vállalkozásod.

17 900 Ft

Virtuális asszisztens képzés hivatalos tanúsítvány
Profi virtuális asszisztens képzés hivatalos tanúsítvánnyal

Ez a kurzus tartalmaz mindent, amit az ingyenes és az alap képzés, emellett pedig a profi csomag oktatóanyagait is, ami már a hosszú távú sikerre és eredményekre is fókuszál. Így a gyors és sikeres elindulás mellett tartósan virágzó vállalkozást építhetsz virtuális asszisztensként. A képzés hivatalos tanúsítványt ad.

34 900 Ft

Virtuális marketing asszisztens képzés
Virtuális marketing asszisztens kurzus hivatalos tanúsítvánnyal

Ez a rendkívül összetett kurzus tartalmazza a másik három oktatóanyag mellett a marketing asszisztens képzés és az Ügyfélszerző Mesterkurzus anyagait is, hogy tudásodat virtuális marketing asszisztensként kamatoztathasd. Bővítsd szolgáltatásaid körét magasabb áron kínálható ajánlatokkal! 

74 900 Ft


Mennyit keres egy VA?

Általában ez az első kérdés, amit az érdeklődők nekem szegeznek, amikor erről a szakmáról beszélgetünk. Azonban ez az a kérdés, amire nem lehet egyértelmű és mindenkire vonatkozó általános választ adni, mivel a bevételed (és a kiadásaid értéke) szinte csakis rajtad múlik. De ha van elég ügyfeled, és nem félsz a munkától, akkor igen jól megélhetsz ebből. Az átlagos virtuális asszisztens nettó keresete egyszerre múlik az adott online vállalkozástámogató:

 • marketingjén és árazásán
 • ügyfélkörén
 • kínált szolgáltatásain
 • kiszámlázható munkára fordítható idején
 • passzív bevételein
 • és természetesen a kiadásain

De nézzük részletesen, hogy mi mindenen is múlik, hogy mennyit keresel majd virtuális asszisztensként.

1. Milyen díjszabás szerint és mennyiért dolgozol?

Amikor virtuális asszisztens lettem még évekkel ezelőtt, 3000 Ft-os óradíjjal kezdtem, amit igen hamar 4500-6000 Ft közötti díjszabásra megemeltem. Azóta már átlagosan 6000 Ft körüli óradíjon vagy projekt alapon számlázok az ügyfeleimnek. De volt már olyan sales/marketing ügyfelem, akinek havi 200 000 Ft körül volt a projektdíja, és csak a munkaidőm harmadát tette ki.

Összességében elmondhatjuk, hogy attól függően, hogy milyen szolgáltatásokat kínálsz, mennyire elégedettek veled az ügyfeleid és mennyire vagy keresett, akár igen magas díjjal is számlázhatsz. Ezért is hozza vissza a virtuális marketing asszisztensi kurzus az árát, hiába jelenleg ez a legdrágább elérhető képzésem.

A virtuális asszisztensek árazásai Magyarországon változók lehetnek, és több tényezőtől is függhetnek, például a tapasztalattól, a szakértelemtől és a feladatok mértékétől. Azonban általánosan elmondható, hogy a virtuális asszisztensek óradíja 4000-8 000 Ft között mozog. Ennek a díjnak a mértéke azonban változhat, és néhány virtuális asszisztens akár többet is kereshet, ha nagyon magas szakértelemről vagy különleges képességekről rendelkezik. Néhányan pedig nagyon alulárazzák magukat és a szakmát.

2. Milyen ügyfelekkel dolgozol együtt?

Bárhol is élsz, van lehetőséged akár külföldi, jobban fizető partnerekkel is együttműködni. Ha beszélsz idegennyelveket, akkor szinte teljesen szabad a piac előtted, és más, jobban fizető országok ügyfélköre számára is számlázhatsz, míg idegennyelv-ismeret nélkül megcélozhatod a külföldön élő magyarokat is akár. Csak pár példa és statisztika, hogy a világ más országaiban mennyit kereshet egy virtuális asszisztens:

 • Németországban: az átlagos díjszabás 30-75 euró óránként
 • Egyesült Államokban: az átlagos díjszabás 40-60 dollár óránként
 • Nagy-Britanniában: az átlagos díjszabás 20-30 font óránként
 • Kanadában: az átlagos díjszabás 25-35 dollár óránként
 • Ausztráliában: az átlagos díjszabás 30-50 dollár óránként

Ezek az árak általános értékek, és a valós óradíjak ennél is magasabbak vagy alacsonyabbak is lehetnek az adott személy szakmai tapasztalata, képességei és területei alapján. 

3. Heti hány órát tudsz dolgozni?

Heti kb. 35 óra fölötti kiszámlázható munkaidőnél többel nem nagyon tudsz számolni, és akkor is már tele lesz a naptárad. Hogy miért? Mert hosszú távon mentálisan nem tartható a nap 8 óra effektív munka, illetve nagyon sok nem kiszámlázható munkaórát ölünk bele a vállalkozásunk fenntartásába: posztírás, passzív jövedelem építése, megkeresésekre válaszolás, ajánlatszámítás, ajánlatírás, szerződéskötések, konzultációk, számlázás - és bőven tudnánk ezt a sort folytatni. A munkára fordítható időd 70-95%-a számlázható csak ki - az elején pedig akár még ennél is kevesebb, hiszen akkor az ügyfélszerzés és a munkákra adott jelentkezések még több időt visznek el. És akkor még a szüneteket nem is számoltuk (ebédszünet és hasonlók). Éppen ezért nagyon nem mindegy, hogy heti 20 órád van a vállalkozásodra, ami kb. 10-18 óra effektív, kiszámlázható munkaórát jelent, vagy esetleg heti 40-45 órát is hajlandó vagy dolgozni. 

Természetesen a nem kiszámlázható munkaórákat is bele kell kalkulálnod az árazásodba, de amikor egy kezdő számolgat, hajlamos arra, hogy meghatározza, hogy heti 40 órája van, megjelöli, hogy az általa preferált órabér 4000 Ft, majd úgy számolja ki a várható bevételeit, hogy a negyvenet megszorozza a 4000 Ft-tal. Az így kapott heti 160 000 Ft-os bevétel viszont szinte minden esetben téves eredményt mutat!

Én személy szerint pont ezek miatt preferálom a projekt díjas együttműködéseket.

4. Van mellette passzív jövedelemforrásod is?

Ha virtuális asszisztens vagy, csak akkor keresel pénzt, ha dolgozol is. Egy-egy szabadság, betegség vagy családi okokból történő kimaradás jelentősen csökkenti a bevételeidet. Passzív jövedelem forrásokra az oktatóanyagomban nagyon sok tippet és trükköt adok majd, így ha szeretnél valóban biztos lábakon állni és nem kétes MLM-ek csábításaiban bízni, mindenképpen érdemes a képzést megvenned! 

5. Milyen adózási formát választasz és mennyi egyéb kiadásod van?

Én is vállalkozó vagyok: fizetem az adókat, az IPÁ-t, a kamarai tagságot, mellette Canva előfizetést, Google drive tárhelyet, Adobe programokat, hírlevélküldő rendszer előfizetését - ezek és ezekhez hasonlók jelentik a főbb kiadásaimat. Emellett számolni kell különböző továbbképzések költségeivel is, illetve a használt eszközeid (telefon, laptop) amortizációjával is. A vállalkozásom fenntartásához szükséges havi kiadásaim általában 100-250 000 Ft közé esnek - de szerencsére ennek a többszörösét ki is tudom termelni.


Melyik kurzust válaszd?

Ingyenes

Alap

Profi

Marketing

Segít felmérni, hogy valóban neked való a virtuális asszisztensi karrier.

Segít a gyors és könnyed elindulásban, bemutatja a virtuális asszisztensi pálya és az ügyfélszerzés alapjait.

A gyors és sikeres elindulás mellett a tartós eredmények elérése is fontos szerepet játszik már a képzés során.

Tanulj meg mindent, amit a Profi képzés során elsajátíthatsz, plusz a marketing alapjait, hogy tudásodat virtuális marketing asszisztensként kamatoztathasd.

1 óra 31 perc videós oktatóanyag

8 óra 48 perc videós oktatóanyag

22 óra 37 perc videós oktatóanyag

kb. 45 órányi videós oktatóanyag

1 letölthető fájl

2 letölthető fájl

12 letölthető fájl, közte szerződésminta, teljesítésigazolás-minta, e-mail sablonok és más hasznos dokumentumok

18 letölthető fájl, közte 100 oldalas tankönyv, külön átfogó munkafüzet, 379 marketinges szakkifejezés gyűjteménye, 57 marketinges rövidítés gyűjteménye stb.


2 teszt a képzés végén:

- VA elmélet

- VA gyakorlat

A profi képzés kérdéssora mellett:

- Marketing elmélet és gyakorlat kérdéssor

Hivatalos "virtuális asszisztens" tanúsítványt ad

Hivatalos "virtuális marketing asszisztens" tanúsítványt ad

Részletfizetési lehetőség 2 részletben

Részletfizetési lehetőség 3 részletben

Kurzusok száma:

Ingyenes kurzus

Kurzusok száma:

1. Ingyenes

2. Alap képzés

Kurzusok száma:

1. Ingyenes

2. Alap képzés 

3. Profi képzés

Kurzusok száma:

1. Ingyenes

2. Alap képzés

3. Profi képzés 

4. Marketing asszisztens képzés

5. Ügyfélszerző Mesterkurzus

🎁

17 900 Ft

34 900 Ft

74 900 Ft


A virtuális asszisztensi karrier

Az elmúlt években a virtuális asszisztensek alkalmazása egyre népszerűbb a vállalatok és a magánemberek körében, és ez a trend valószínűleg folytatódni fog a jövőben is. Ha szeretnél karriert építeni egy gyorsan növekvő szektorban, akkor itt az ideje, hogy elindulj a virtuális asszisztensi úton.

A virtuális asszisztensi képzéseink olyan kompetenciákat tanítanak, amelyek nélkülözhetetlenek a sikeres virtuális asszisztensi karrierhez. A kurzusok átfogóan bemutatják a virtuális asszisztensi munka lényegét, segítenek a gyors és sikeres elindulásban, illetve támogatják a tartós sikerek elérését is. Emellett kurzusaink lehetőséget adnak a résztvevőknek a gyakorlati tapasztalatok megszerzésére. A képzések végére minden résztvevő olyan készségekkel rendelkezik, amelyeket a megbízók keresnek a virtuális asszisztensek körében.

Tanuld meg, hogyan segítheted az ügyfeleid munkáját és életét, miközben te magad is sikeres és független vállalkozóvá válsz! A virtuális asszisztensi kurzusok során megtanulhatod a legfontosabb szakmai ismereteket és készségeket, amelyek segítségével könnyedén végezheted a napi teendőket, mint például e-mailek kezelése, naptárkezelés, dokumentumkezelés, videóvágás stb. Ráadásul virtuális marketing asszisztensi kurzusunk során a marketinges szakma alapjait is átadjuk, hogy ügyfeleidnek marketingszolgáltatásokat is kínálhass!

A képzés során elsajátíthatod a legmodernebb eszközök és technológiák használatát, és megtanulhatod, hogyan lehet ezeket hatékonyan alkalmazni az ügyfelek számára. Emellett megtanulod, hogyan kommunikálj az ügyfeleiddel, hogyan dolgozz velük együtt, és hogyan építs szoros kapcsolatot velük.

Ne hagyj ki egy olyan lehetőséget, amely lehetővé teszi számodra a karriered építését, és amely egyben önállóan is végezhető munkát is biztosít! Jelentkezz most a virtuális asszisztensi képzéseinkre, és indítsd el a sikeres karriered és vállalkozásod a virtuális asszisztensi szektorban!


Miért kell a hivatalos tanúsítvány?

Nagyon fontos kiemelni, hogy a virtuális asszisztensi szakmához, illetve egy virtuális asszisztensi vállalkozás indításához hivatalosan nem szükséges sem tanúsítvány, sem bizonyítvány. Ennek ellenére bejegyzett felnőttképzőként* hivatalos tanúsítványt tudok adni a képzést elvégzett hallgatóknak. Ez természetesen nem OKJ képzés vagy bizonyítvány, "csak" hivatalos tanúsítvány a felnőttképzés elvégzéséről és a sikeres vizsgáról.

Erre a tanúsítványra nem hivatalos és jogi okokból van szükség, hanem:

🚀 Tapasztalataim alapján önbizalmat ad a hallgatóknak, hogy sikeresen elvégeztek egy ilyen kurzust és papírjuk is van róla. Ez az önbizalom pedig az ügyfélszerzési folyamatok során, illetve különböző sales beszélgetése alatt is nagy szolgálatot tud tenni, általa könnyebb az imposztor szindrómán túllépni (ezekről a kurzus során is tanulhatsz).

💥 Úgy tapasztaltam, hogy az ügyfelek számára is szimpatikus, ha egy virtuális asszisztens elmondhatja magáról hogy elvégzett egy ilyen jellegű kurzust.

Éppen ezért a különböző virtuális asszisztensi képzések összehasonlításánál kevésbé releváns szempont a tanúsítvány maga (bár ennél "magasabb szintű" papírt egyik sem tud adni), mint a kurzus felépítése minősége és tudásanyaga.

A hivatalos tanúsítványok és a vizsgák csak a Profi virtuális asszisztensi képzést, illetve a Virtuális marketing asszisztensi kurzusokat választó hallgatók számára elérhetők. A vizsga folyamata egyszerű: a tanfolyam befejezésével a hallgatók elvégzik a teszteket (szintén szabad időbeosztás alapján online), és sikeres teszteredmények esetén írnak nekem a tanfolyam anyagai között található dokumentum alapján, én pedig kiállítom számukra a tanúsítványt.

* Felnőttképzői nyilvántartási számom: B/2021/002524


Válaszd ki a céljaidhoz illő kurzust!

Alap virtuális asszisztens képzés

Célja: Segít a gyors és sikeres elindulásban, megtanítja a szakma alapjait

Tartalma:

- 8 óra 48 perc videó 

- 2 letölthető dokumentum

17 900 Ft

Profi virtuális asszisztens képzés

Célja: A gyors és sikeres elindulás mellett a tartós eredmények és sikerek elérésében is segít. 

Tartalma:

- minden, amit az alapképzés tartalmaz

Plusz:

- 13 óra 49 perc videó

- 10 letölthető dokumentum (szerződés-minta és más sablonok, dokumentumok)

- Hivatalos virtuális asszisztensi tanúsítványt ad

34 900 Ft

Virtuális marketing asszisztens kurzus

Célja: Marketing szakmai alapok átadása, hogy ilyen jellegű szolgáltatást is kínálhass, miközben a másik két kurzus tartalmát is megkapod.

Tartalma:

- minden, amit az alap és a profi képzés is tartalmaz

Plusz:

- 10 órás Ügyfélszerző Mesterkurzus

- kb. 13 óra marketing asszisztens kurzus

- 6 letölthető dokumentum (marketing és sales tankönyv,  munkafüzet, szószedet stb.)

- Hivatalos virtuális marketing asszisztensi tanúsítványt ad

74 900 Ft


Ügyfélvélemények


Kurzusok

Ingyenes virtuális asszisztens képzés
Ingyenes virtuális asszisztens képzés

Az oktatóanyag egy modern, sok órás virtuális asszisztens képzés díjmentesen "bevezetője", ami segít felmérni, hogy szeretnél-e ezen a pályán dolgozni, alkalmas lennél-e rá, hogy lásd, megéri-e belevágni!

Ingyenes

Virtuális asszisztens képzés
Alap virtuális asszisztens kurzus

Ez a képzés segít a gyors és könnyed elindulásban, illetve segít nagyobb vonalakban elsajátítani a virtuális asszisztensi pálya alapjait, hogy minél hamarabb beinulhasson a vállalkozásod.

17 900 Ft

Virtuális asszisztens képzés hivatalos tanúsítvány
Profi virtuális asszisztens képzés hivatalos tanúsítvánnyal

Ez a kurzus tartalmaz mindent, amit az ingyenes és az alap képzés, emellett pedig a profi csomag oktatóanyagait is, ami már a hosszú távú sikerre és eredményekre is fókuszál. Így a gyors és sikeres elindulás mellett tartósan virágzó vállalkozást építhetsz virtuális asszisztensként. A képzés hivatalos tanúsítványt ad.

34 900 Ft

Virtuális marketing asszisztens képzés
Virtuális marketing asszisztens kurzus hivatalos tanúsítvánnyal

Ez a rendkívül összetett kurzus tartalmazza a másik három oktatóanyag mellett a marketing asszisztens képzés és az Ügyfélszerző Mesterkurzus anyagait is, hogy tudásodat virtuális marketing asszisztensként kamatoztathasd. Bővítsd szolgáltatásaid körét magasabb áron kínálható ajánlatokkal! 

74 900 Ft


Gyakran ismételt kérdések

Nehéz ügyfeleket szerezni?

Tapasztalataim szerint egyáltalán nem. Az én virtuális asszisztensi vállalkozásom pár hónap után már kiszervezett munkákra épült - ennyire hamar és hatalmasra építettem az ügyfélkörömet. Ráadásul, ha bizonytalan vagy, előtt gyakorolhatod az ügyfélszerzést, és a vállalkozásodat ráérsz akkor elindítani, hogy már virtuálisan vagy személyesen kezet ráztál az első ügyfeleddel.

Mindezeken túl már az ingyenes virtuális asszisztens képzésből díjmentesen letölthetsz egy e-könyvet, amiben írok ügyfélszerzési tanácsokat. De minél magasabb szintű képzést választasz, annál többet tanulhatsz erről. A Virtuális marketing asszisztensi kurzus mellé ajándékba megkapod az Ügyfélszerző mesterkurzus teljes anyagát is.

Kell végzettség hozzá?

Röviden és tömören: nem, nem szükséges semmilyen végzettség ahhoz, hogy virtuális asszisztens legyél. 

Akkor miért ajánlom mégis a kurzusok elvégzését, és miért hatalmas extra a hivatalos tanúsítvány? Egyrészt azért, mert a sikeres tudáspróbák eredménye segít neked is elhinni, hogy készen állsz erre a pályára és képes vagy támogatni az ügyfeleidet. Másrészt azért, mert a tapasztalatok alapján a sikeres tesztek és a kapott tanúsítványok növelik a magabiztosságodat, ami természetesen visszatükröződik az ügyfélszerzéseden és a kommunikációdon egyaránt, ezáltal jobb és eredményesebb az alkupozíciód. Harmadrészt pedig azért, mert ez az ügyfelek számára is pozitív.

Kell hozzá weboldal és arculat?

Nem probléma, ha még nincs pénzed vagy időd a weboldalad és arculatod elkészítésére, megrendelésére. Ugyanis egy egyszerű kis kiajánló anyaggal el tudod kezdeni a virtuális asszisztensi karrieredet. Hogyan? Canvában is készítesz egy (ingyenes) igényes bemutatkozó anyagot, és elkezdhetsz jelentkezni a munkákra

Melyik képzés lenne számomra a legjobb?

Erre nincs általános válasz. Szeretnél marketinges szolgáltatásokat is kínálni majd? Akkor válaszd a virtuális marketing asszisztens képzést. De ha csak szeretnél megismerkedni a szakmával és utána döntést hozni, akkor válaszd az Ingyenes képzést vagy az Alapkurzust, ahol megismerheted a szakma alapjait.


Kérdésed van?

Tedd fel nyugodtan a kérdésedet, én pedig mielőbb választ adok rá!



.